Verdenscup som ble til treningssamling

Gleden var stor da Pyramideguttas representanter ankom Lillehammer fredag kveld og skuffelsen minst like stor da det viste seg at det ikke var mulig å etteranmelde seg til lørdagens 30km med skibytte. Lettere irritert og oppgitt rigget Krutt, SRM, Rookie, DRR, Fut og Ekspressen seg til i årets hytte på Sjusjøen. Rookie var mest irritert og etter den tradisjonelle pastamiddagen hoppet han i skitøyet, fant frem hodelykta og forsvant ut med en kommentar om at det sansynligvis ville bli lenge til neste gang det var blå-extra føre. En liten time ble det og årets treningssamling var innviet. Lørdag våknet gutta til 0 grader, tjukk tåke, og et helt annet føre uten det la en demper på humøret som nå var tilbake. Første øka ble en rolig tur rundt om Midtfjellet. Deretter lunsj, hvile med beina høyt og mye bra sport på tv uten avbrytelser.

Helgens ivrigste - 4 økter

Helgens ivrigste – 4 økter

Drømmedag for ellers travle karer. Inspirert av god norsk innsats ble det en økt nr. 2 utpå ettermiddagen med målsetting om å ta runden en gang til. Her ble det derimot sprednig i feltet, med en i sofaen, en som gikk mot strømmen, en som snudde på det høyeste punktet, en som gikk litt lenger enn de andre og to som snudde da de møtte motstrømmeren. En enda bedre økt da klisteret hadde kommet på enkelte ski, noe som ga en større opplevelse på et noe rufsete føre. Lørdagskvelden ble toppet med bedre middag pyramidegutter verdig, litt juging og store ord før senga fikk all oppmerksomhet. Søndagen bød på så vidt en kuldegrad, sol og noen støle kropper. Rookie og Ekspressen tok seg av treningen, mens de andre fulgte opp tv-sporten. Gutta fikk seg 20km staketur mot Nordseter, hvilket gjorde godt for armer som skal stake seg gjennom vasan om ikke så mange månedene. Nok en strålende pyramideguttsamling gjennomført som vi kan leve på til det forhåpentligvis blir skiføre i hjemlige trakter.

 

En tanke om “Verdenscup som ble til treningssamling

  1. Deilig at nettsiden er oppe igjen !

    Flott å lese om samlingen, skulle ha vært der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *